Welkom bij Best Fietsen, onderhoud, reparatie en verkoop Welkom bij Best Fietsen, voor de beste fietsen
Bets Fietsen

Orbea


Fietsen hoort bij het Baskenland, net zoals de pieken en overtochten van de Pyreneeën waar professionals al decennialang hun duels uitvechten. In elk model van fietsfabrikant ORBEA is wel iets van deze regionale fietspassie terug te vinden. Niet alleen bij hun hightech racefietsen en mountainbikes, maar ook in hun praktische stads- en kinderfietsen ervaar je de liefde voor het fietsen van dit traditionele merk. Ontdek de fascinatie voor het fietsen van ORBEA van bocht tot bocht en wie weet; wellicht wekt het Baskische fietsvirus ook in jou het verlangen naar de bergen op!

Orbea is een Spaans-Baskisch fietsmerk dat zich voornamelijk sterk maakt door hun mooi aanbod sportfietsen. Dit van echte racefietsen tot een volledig mountainbike assortiment. Sinds het bedrijf zich in 1930 volledig richt op fietsen is het uitgegroeid tot marktleider in Spanje.

Orbea is dus voornamelijk op de sportieve kant gericht, denk maar aan de grote successen in het mountainbike met Julian Absalon en de Baskische furie van Euskaltel-Euskadi dat jaren niet weg te denken was uit het profpeloton. Wielerploeg Vital-concept rijdt met ORBEA fietsen.

Je kan dus bij dit fietsmerk terecht voor de échte uitblinkers op gebied van koersfietsen en mountainbikes maar evengoed hebben zij elektrische fietsen of wat dacht je van een stoere kinderfiets. Om al maar te zwijgen over hun Gain modellen die wij graag mobiliteitsfietsen noemen. Lees ons artikel Is het een koersfiets of een mobiliteitsfiets.