Jouw fiets binnen 24u klaar? Wij streven ernaar!

Pech met je fiets? Voor een snelle service kom je naar Bets Fietsen. Wij proberen alle soorten, maten en merken fietsen te repareren. Als er geen onderdelen besteld hoeven worden, willen wij jouw fiets binnen 24 uur weer klaar hebben staan. De monteurs zijn altijd up-to-date van de nieuwste technieken in de fietsenbranche doordat ze regelmatig op cursus gaan. Daardoor hebben ze verstand van e-bikes en alles wat hierbij komt kijken, maar ook zeker van de sportieve fiets!

Ben jij op vakantie op Texel en heb je pech met de fiets? Toeristen proberen wij zo snel mogelijk te helpen, zodat jij je vakantie weer fijn voort kan zetten. Mocht het toch iets langer duren, dan kan je bij ons altijd een fiets huren.

Wij denken in oplossingen, niet in problemen!

 

Contact opnemen met Bets Fietsen

Onderscheidend en uniek

Ondanks de vele fietsenwinkels op het eiland proberen wij onderscheidend te blijven in onze fietsmerken. Op deze manier willen wij uniek zijn en hopen wij onze klanten iets te kunnen bieden wat een ander op Texel niet kan. Wel zullen wij altijd merken van top kwaliteit aanhouden die alleen de beste service bieden. Dit geldt voor zowel onze fietsmerken als onze huurfietsen.

Wij zijn dealer van onder andere

Reparatie planner

Robot check